Bli medlem final

Medlemsfordeler

Som medlem av BRUKTBILGRUPPEN BRANSJE er du medlem av Norges eneste bransjeorganisasjon for rene bruktbilforhandlere.

Bruktbilgruppen ønsker å være en ressurs for våre medlemmer og vi ønsker å styrke bransjens rykte og være en god representant utad for seriøse bruktbilforhandlere. Vi ønsker å bidra til å holde medlemmene oppdatert på lover og regler i bransjen.

Som medlem i BRUKTBILGRUPPEN BRANSJE vil du blant annet vil få

 • Medlemsbrev med relevante oppdateringer fra advokaten, bransjen og andre samarbeidspartnere
 • Gratis deltagelse på medlemsmøter – se en oversikt over kommende medlemsmøter her: Medlemsmøter
 • Tilgang til verktøy på hjemmesidene våre, som «Advokatens Hjørne», Tilstandsrapport, Sjekkliste, Kontrakter og andre verktøy som er under utvikling
 • Tilgang til våre advokater til rabatterte priser.
 • Tilgang til vårt prosjekt med Verkstedssamarbeid
 • Dere vil ha et kontaktpunkt hos oss i Bruktbilgruppen til spørsmål og hjelp
 • Dere vil ha en medvirkning på produktpakken – vi ønsker at våre medlemmer er proaktive når det kommer til hva Bruktbilgruppen tilbyr
 • Tilgang til tilleggsprodukter som kurs, workshops (som Masterclass) og sertifisering for bransjen.

Medlemskapet koster 299:-/mnd og faktureres årlig.

Som medlem av Bruktbilgruppen vil du også kunne benytte deg av avtalene vi har forhandlet fram innenfor viktige områder som forsikring, finans, bilgaranti, dekk og annet bilutstyr – se en oversikt over våre samarbeidspartnere her: : Samarbeidspartnere

Du får også tilgang til Bruktbilgruppens advokat, André Larsen hos Bjerkan Stav Advokatkontor, en av advokatene i Norge med mest erfaring innen bruktbilbransjen. André har jobbet med Bruktbilgruppen siden vi startet i 2011, og har gjennom disse årene opparbeidet seg solid erfaring og inngående kunnskap om vår bransje. Les mer her: Advokaten

Alle våre medlemmer får tilsendt medlemsbrev med nyheter, oppdateringer, endringer og spesialtilbud fra våre leverandører. I tillegg kan du logge deg inn på våre nettsider og få tilgang til nyttige verktøy og veiledninger som vi ønsker at skal bidra til en bedre hverdag for deg som bruktbilhandler.

Har du spørsmål? Vi vil gjerne høre fra deg!

Ta kontakt med vår medlemsansvarlig:

Kjersti Korneliussen
kjersti(@)bruktbilgruppen.no
Mobil 481 34 978


 • Bruktbilgruppen jobber kontinuerlig med å være en ressurs vår våre medlemmer.
 • Våre medlemmer nyter godt av fordelaktige avtaler på viktige områder som forsikring, finans, bilgaranti, dekk og annet bilutstyr.
 • Vi arrangerer jevnlige medlemsmøter – en super arena for faglig påfyll, gode tips og kontakt med bransjekolleger og samarbeidspartnere.
 • Som medlem i Bruktbilgruppen har du, gjennom vår avtale med Bjerkan Stav Advokatkontor, tilgang til en av de mest erfarne og kunnskapsrike advokatene i Norge når det kommer til bruktbilsalg og juss.

Advokattjenester

Som medlem i Bruktbilgruppen får du tilgang til vår advokat André Marthinussen Larsen og hans team hos Bjerkan Stav Advokatfirma AS, som har spesialisert seg på bistand til bilbransjen.

Bruktbilgruppen har samarbeidet med André siden 2011 og han har på disse årene løst utallige saker for våre medlemmer. Han er nå en av advokatene i Norge med mest erfaring innen bruktbilbransjen, og med denne unike kunnskapen og erfaringen står André og teamet hans derfor for høy kvalitet, samt raske og effektive løsninger for sine klienter.

Hos Bjerkan Stav vil du få advokattjenestene til en fast rabattert pris som kun gjelder for Bruktbilgruppens medlemmer.

Kontaktinformasjon til André og mer informasjon finner du her: ADVOKATEN